1 min. čitanja

OVO NIJE NI SMIJEŠNO NI ZABAVNO: Grupa muškaraca na zabavi u Polači sadistički mučila kokoš

OVO NIJE NI SMIJEŠNO NI ZABAVNO: Grupa muškaraca na zabavi u Polači sadistički mučila kokoš
Foto: Screenshot / Youtube

Grupi nepoznatih „muškarčina“ koji su u prostorijama Općine Polača organizirali proslavu očito je bilo jako smiješno i zabavno sadistički se iživljavati na nemoćnoj životinji koju su prvo nalili pivom, a potom je „hrabro“ šutirali nogama i navlačili uokolo uz smijeh i neartikulirano urlanje.

Kako piše portal Zadarski.hr, nije poznato što se i kojim povodom slavilo, ali proslava se održala u vijećnici Općine Polača, a na video snimci kojom su mučitelji dokumentirali svoje ponašanje prema nesretnoj životinji vidljivo je da su u razularenoj pijanki sudjelovali i neki nogometaši NK Polača.

Epidemiološke mjere se, dakako, nisu poštovale, a vrhunac “proslave” je bilo mučenje životinje koju je netko od sudionika donio u vijećnicu.

Od načelnika Općine Polača Tomislava Prtenjače Zadarski.hr je zatražio komentar cijelog događaja, no Prtenjača se na pozive novinara nije javljao.

Zadarska policija je pak u utorak objavila da je prijavila dvojicu muškaraca u dobi od 21 i 22 godine zbog ubijanja ili mučenja životinja.

Budući da su sami sudionici na video klipu zabilježili cijeli događaj, možda je ovdje zgodno podsjetiti na mudru narodnu izreku koja upravo priliči ovom događaju, a koja kaže: Čime se pametan stidi, time se budala ponosi.

Pogledajte kako je izgledalo iživljavanje velikih “muškarčina” na jadnoj životinji:

M.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.