1 min. čitanja

Ova obitelj se došla najesti u restoran, nabili račun od 400 eura i pobjegli!

Ova obitelj se došla najesti u restoran, nabili račun od 400 eura i pobjegli!
Foto: Facebook

Osoblje u talijanskom rastoranu Port Talbot koji se nalazi u britanskom Walesu doživjelo je vrlo neugodnu situaciju kad je osmeročlana obitelj napustila objekt, bez plaćanja večere. Gosti su naručivali skupe odreske, duple deserte i 15 boca pića. Račun je naposlijetku iznosio blizu 382 eura.

Žena je tobože pokušala platiti večeru, ali joj je kartica dva puta odbijena.

Navodno je rekla osoblju da će njen sin pričekati unutra dok ona ode po svoju 'drugu karticu', ali se uopće nije vratila. Nešto poslije dječak je šmugnuo iz restorana i počeo bježati.

- Moj sin je htio potrčati za njim, ali sam mu rekao da ne ide - ispričao je voditelj restorana. Naknadno su saznali da ne postoji način komunikacije s ovom obitelji, jer je broj kojeg su koristili za rezervaciju bio lažan.

Restoran je podijelio snimku ove obitelji, koja je ubrzo postala viralna, s više od 12 milijuna ljudi koji su je pogledali.

Nakon objavljivanja snimke, kažu da su ih doslovno "bombardirali" pozivima iz drugih restorana u okolini, tvrdeći da su i oni imali slične incidente sa ovom obitelji.

- Hvala svima koji su podijelili ovu objavu, poslali nam poruke s informacijama i čak nas posjetili na ručku. Policija je svjesna tko su, samo se nadamo da će konačno biti uhvaćeni i da to više ne rade drugima - poručili su.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.