1 min. čitanja

Otvoren natječaj za najljepšu okućnicu Vele Luke

Otvoren natječaj za najljepšu okućnicu Vele Luke
Foto: Pixabay/Ilustracija

VELA LUKA – Sa željom promicanja ljepota veloluškog kraja, ali i kao poticaj vrijednim stanovnicima koji godinama s ljubavlju pristupaju uređenju svojih okućnica i vrtova, Turistička zajednica općine Vela Luka u suradnji s Općinom Vela Luka u okviru akcije „Volim Hrvatsku” ove godine raspisuje natječaj za najljepšu okućnicu, balkon ili cvjetni kutak Vele Luke.

Ocjenjivat će se cvjetnost i krajobrazno uređenje (izbor i njega biljaka te poštivanje tradicije i elemenata mediteranskog podneblja te skladan međusobni odnos), originalnost i utjecaj na izgled destinacije/ulice te opći vizualni dojam (ukupan estetski dojam, uložen višegodišnji trud i kreativnost).

Za prijavu je potrebno napisati ime i prezime vlasnika nekretnine čija se okućnica prijavljuje, adresu objekta i kontakt te poslati najviše 5 fotografija što bolje rezolucije.

Prijave se zaprimanju do 30. lipnja. 2022. godine u uredu Turističke zajednice, a fotografije sa gore navedenim podacima šalju se na email visitvelaluka@gmail.com. Prijaviti se mogu svi stanovnici Općine Vela Luka ili vlasnici nekretnine koja se ocjenjuje, a možete prijaviti neku i drugu osobu, susjeda, prijatelja ili poznanika čija je okućnica je vrijedna prijave. Stručno povjerenstvo obići će sve prijavljene lokacije, a tri najljepše lokacije dobit će i nagrade. Prva nagrada nosi 3 000 kuna, druga 1500, a treća 500 kuna.J.K.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.