1 min. čitanja

Otvoren natječaj za izbor novog šefa ili šefice Turističke zajednice Grada Stari Grad

Otvoren natječaj za izbor novog šefa ili šefice Turističke zajednice Grada Stari Grad
Foto: Pexels

STARI GRAD – Raspisan je natječaj za izbor direktora ili direktorice Turističke zajednice Grada Starog Grada. Kandidat ili kandidatkinja biraju se na puno radno vrijeme na period od 4 godine.

Uz završeni studij, od kandidata se očekuje da imaju najmanje dvije godine radnog iskustva na poslovima koji odgovaraju stupnju stečene stručne spreme ili da su barem godinu dana radili na rukovodećim pozicijama u turizmu. Moraju poznavati rad na računalu i suvereno koristiti barem jedan strani jezik te imati dokaz o nekažnjavanju. Položen stručni ispit nije uvjet za pristupanje natječaju, no odabrani kandidati moraju ga položiti u roku godine dana od dana stupanja na funkciju.

Osim navedenih i ne baš zahtjevnih uvjeta, kandidati na natječaj moraju priložiti i Prijedlog četverogodišnjeg programa rada Turističke zajednice na temelju strateških dokumenata koji se odnose na područje na kojem djeluje turistička zajednica.

Prijave na natječaj s potrebnom dokumentacijom treba dostaviti u zatvorenoj omotnici s naznakom “Natječaj za radno mjesto direktora” na adresu Turističke zajednice Stari Grad najkasnije do 24. svibnja do 12 sati. Detaljne upute o natječaju nalaze se internet stranici Starog Grada.

J.K.

PROČITAJTE JOŠ:

Objavljen natječaj za direktora Hrvatske turističke zajednice
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2022 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.