2 min. čitanja

Općina Pašman traži 3 radnice za projekt 'Zaželi'

Općina Pašman traži 3 radnice za projekt 'Zaželi'
Foto: TZ općine Pašman

PAŠMAN - Općina Pašman traži još 3 radnice za pružanje usluga potpore i podrške starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju u sklopu projekta 'Zaželi!'. Rok za prijavu je 20. siječnja 2023.

Nudi se radni odnos na puno radno vrijeme u trajanju od 6 mjeseci na području općine Pašman, a rok za prijavu je do 20. siječnja ove godine. Dodatne informacije mogu se dobiti na telefonskom broju 023 260 260 ili na internetskoj stranici Općine.

Ovaj oglas za radna mjesta namijenjen je nezaposlenim ženama s najviše završenim srednjoškolskim obrazovanjem koje su prijavljene u evidenciju nezaposlenih HZZ-a s naglaskom na teže zapošljive/ranjive skupine u lokalnoj zajednici.

Krajem prošle godine Općina Pašman u suradnji s Općinom Kali ponovno se uključila u projekt 'Zaželi! – program zapošljavanja žena' Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike koji je financiran bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Projektom se unaprjeđuje radni potencijal teže zapošljivih žena koje će postati konkurentnije na tržištu rada te se doprinosi socijalnom uključivanju starijih osoba u dobi od 65 godina i više i/ili nemoćnih osoba s područja općine na način da će im zaposlene žene pružiti adekvatnu potrebnu pomoć u svakodnevnim aktivnostima.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

U Veloj Luci starta projekt “Zaželi” - Program zapošljavanja žena
Načelnica Općine Vela Luka, Katarina Gugić obavijestila je svoje sugrađane da je Veloj Luci odobren nam projekt “Zaželi - program zapošljavanja žena” koji je prijavljen u svibnju ove godine pod nazivom “POMAŽEMO ZAJEDNO”. Nositelj projekta je Općina Vela Luka a partneri su Grad Korčula,…
Na zadarskim otocima u sklopu projekta “Zaželi”, zaposleno 11 žena | | Morski HR
U sklopu projekta “Zaželi u Kalima” je na području Općine Kali zaposleno pet ženskih osoba, dok su na Ižu, Silbi i Dugom otoku u sklopu projekta ”Šjora za otok” zaposlene če
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.