2 min. čitanja

Od 4. veljače počinje Pulski karneval za najmlađe

Od 4. veljače počinje Pulski karneval za najmlađe
Foto: Wikimedia

PULA - Turistička zajednica grada Pule uz pokroviteljstvo Grada Pule organizira ove subote 4. veljače prvi program u sklopu Pulskog karnevala koji je namijenjen najmlađima. Tako će u 9.30, 10.00, 10.30, 11.00 i 11.30 sati ispred Arene kretati Veseli karnevalski autobus popraćen prigodnim programom Udruge Birikina Pula.

U sklopu karnevala male maškare uz zabavu, šalu i ples mogu osvojiti i nagrade. Kako bi otkrili skriveno blago moraju preuzeti letak programa, koji će biti dostupan na svim lokacijama te sakupiti pečate.

Prvi pečat može se dobiti ispred Arene odakle kreće Veseli karnevalski autobus put Giardina gdje je predviđen iskrcaj uz doček Čarobnjakove družine kod kojih se dobiva drugi pečat. Potom kreću put Trga Portarata gdje ih čeka Karnevalsko čarobiranje mađioničara Stefana uz oslikavanje lica u Rozi make up corneru. Čarobiranja počinju u 10.15, 10.45, 11.15, 11.45 i 12.15 sati i dobiva se treći pečat. Od Trga Portarata nastavlja se dalje uz pratnju Čarobnjakove družine prema Parku grada Graza.

Tu će najmlađe maškare moći proći kratku poduku iz glume i naučiti kako se ponašaju prave princeze, kao i super junaci uz Školu maškara Teatra Naranča. Škola maškara počinje u 11.00, 11.30, 12.00., 12.30 i 13.00 sati. Za vrijedne đake nagrada je četvrti pečat. S tako prikupljenim pečatima cilj je doći do Foruma i otkriti skriveno blago u Turističkoj zajednici grada Pula te dobiti peti pečat.

Za sve one koji prikupe bar četiri pečata slijedi nagrada u Turističkoj zajednici grada Pula, a jedna od nagrada skrivenog blaga bit će besplatne predstave Teatra Naranča u DKC Pula 11. veljače 2023. u 17.00 ili 18.00 sati.

Pulski karneval nastavlja se i tjedan dana kasnije s bogatim programom za male i velike, pišu iz Grada Pule.

I.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.