2 min. čitanja

OBJAVLJUJEMO DETALJE Čeha na dasci za jedrenje kojeg su sinoć tražili u Brelima, vjetar odnio na Brač

OBJAVLJUJEMO DETALJE Čeha na dasci za jedrenje kojeg su sinoć tražili u Brelima, vjetar odnio na Brač
Foto: Pixabay

BRELA - Čeh koji je jučer nestao na moru kod Brela, javio se još sinoć svojoj obitelji i potraga je završena. Policijskoj upravi Splitsko-dalmatinskoj smo poslali upit da nam u interesu javnosti, ali i pravdanja potrošenih javnih resursa dostave detalje o tome što se dogodilo s dotičnom osobom, gdje je i kako pronađena i koliko je resursa potrošeno (koje su ekipe angažirane i na kojem području) da se osoba pronađe. Iz policije su odgovorili da je završio - na Braču.

- Jučer oko 18.30 sati zaprimljena dojava o nestanku  50-godišnjeg državljanina Češke koji je na crvenoj dasci za jedrenje viđen oko 17.00 sati u mjestu Brela, Punta rata, na udaljenosti od oko 100 m od obale nakon čega mu se gubi trag.

Odmah po dojavi poduzete su mjere traganja u koje su uključena  Nacionalna središnjica za traganje i spašavanje na moru,  policijski službenici Policijske postaje Makarska, policijski službenici Postaje pomorske policije s jednim brodom te Lučka kapetanija s jednim brodom.

U 20.25 sati obustavljene su mjere traganja obzirom da je nestali kontaktirao članove obitelji te ih upoznao kako je nošen jakim vjetrom završio na Braču - odgovorili su nam iz policije.

D.G.

PROČITAJTE JOŠ:

Obustavljena potraga za nestalim Čehom, jer se javio obitelji | | Morski HR
Obustavljena je potraga za 50-godišnjim češkim državljaninom za kojim se tragalo na moru, obzirom da se isti s javio članovima obitelji, izvijestila je sinoć splitska policija nešto prije
NESTAO ČEH Zadnji put viđen na dasci za jedrenje kod Brela! | | Morski HR
Večeras je oko 18.30 Policijska postaja Makarska zaprimila prijavu nestanka 50-godišnjeg državljanina Češke koji je na crvenoj dasci za jedrenje viđen oko 17.00 sati u mjestu Brela, Punta
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.