1 min. čitanja

Objavljen novi natječaj za izbor ravnatelja Lučke uprave Zadar

Objavljen novi natječaj za izbor ravnatelja Lučke uprave Zadar
Foto: Morski HR

ZADAR – Zadarska Lučka uprava objavila novi natječaj za izbor ravnatelja.

Ravnatelj se imenuje na razdoblje od četiri godine, a može se imenovati osoba koja ispunjava uvjet završenog diplomskog sveučilišnog studija ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili specijalistički diplomski stručni studij tehničke, pravne, ekonomske ili nautičke struke.

Kandidat mora imati najmanje pet godina radnog iskustva na rukovodećim poslovima; aktivno poznavanje engleskog jezika u konverzaciji i pisanju; kandidati su dužni prezentirati prijedlog najpovoljnijih temeljnih načela ustrojstva Lučke uprave i program rada za razdoblje od četiri godine.

Za kandidate prijavljene na javni natječaj koji ispunjavaju formalne uvjete provest će se testiranje radi provjere znanja engleskog jezika za razinu minimalno B1 sukladno Zajedničkom europskom referentnom okviru za jezike, o čemu će kandidati biti naknadno obaviješteni. Ako kandidat ne pristupi testiranju, smatra se da je povukao prijavu na javni natječaj.

Natječaj je otvoren 15 dana.

Podsjetimo, prije tri mjeseca, a samo sedam mjeseci nakon početka drugog mandata, ostavku na radno mjesto ravnatelja dao je Robert Škifić. Prije dva tjedna prvi natječaj za izbor novog ravnatelja je poništen zbog formalnih razloga, a nije obavljena ni provjera znanja iz engleskog jezika.

D.G.

PROČITAJTE JOŠ:

Ravnatelj Lučke uprave Zadar podnio iznenadnu ostavku
Poništen natječaj za ravnateljsko mjesto Lučke uprave Zadar
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.