1 min. čitanja

Obilježava se 32. obljetnica oslobođenja Rijeke dubrovačke, Župe dubrovačke i deblokade Dubrovnika

Obilježava se 32. obljetnica oslobođenja Rijeke dubrovačke, Župe dubrovačke i deblokade Dubrovnika
Foto: Grad Dubrovnik

DUBROVNIK - U povodu 32. obljetnice oslobođenja Rijeke dubrovačke i deblokade Dubrovnika, predstavnici Grada Dubrovnika i gradskih kotara Komolac i Mokošica položili su cvijeće i zapalili svijeće na mjestima pogibije, posljednjim počivalištima i kod spomen obilježja poginulima u Domovinskom ratu na području Rijeke dubrovačke.

Foto: Grad Dubrovnik

Pročelnik Upravnog odjela za proračun, financije i naplatu Ante Vojvodić i pročelnik Službe za unutarnju reviziju Ivan Bajić položili su vijence i zapalili svijeće kod spomen obilježja na području gradskog kotara Komolac, dok su gradska vijećnica Olga Muratti i pročelnica Upravnog odjela za EU fondove Martina Skopljaković iskazale počast poginulima kod spomen obilježja na području gradskog kotara Mokošica.

Poslijepodnevni program u znak zahvalnosti i pijeteta za sve poginule hrvatske branitelje i civile nastavit će se u 18 sati kod Spomen obilježja na Osojniku te u 18:30 sati kod centralnog spomenika u Komolcu. Sveta misa zadušnica za poginule hrvatske branitelje u Domovinskom ratu služit će se u 19 sati u Novoj Mokošici u Župi Svete Obitelji.

I.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.