1 min. čitanja

Obavijest građanima: U subotu izlučivanje divljači na području Pule

Obavijest građanima: U subotu izlučivanje divljači na području Pule
Foto: Grad Pula

PULA - Iz Grada Pule su najavili da se u subotu, 13. siječnja 2024. godine u vremenu od 7:30 do 13:00 sati nastavlja postupak izlučivanja divljači i to na području omeđenom ulicom Valelunga do naselja Štinjan i cestom puta za Kanalić; područje prema moru (oko groblja Štinjan, Uvala Conki, područje Valelunga i Katarina - Monumenti).

Nadalje, od 15. siječnja 2024. do 19. siječnja 2024. u vremenu od 17:30 do 22:30 izlučivanje divljači odvijat će se oko naselja Dolinka, Marina Veruda (oko stare Plinare), Marsovo polje i naselje Verudela (oko Zlatnih stijena).

Krajem studenog 2023. godine provedene su aktivnosti izlučivanja prekomjernog broja divljih svinja oko naselja Dolinka i Marine Verude, koje su nastavljene početkom prosinca na području Muzila.

Navedene aktivnosti nastavak su provedbe Protokola za postupanje prilikom izlučivanja divljači i ostalih životinjskih vrsta koji se temelji na obvezama koje za Grad Pulu proizlaze iz Programa zaštite divljači za područje grada Pule, izrađenog prema odredbama Zakona o lovstvu.

I.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.