2 min. čitanja

NOVIGRAD Natjecanje u podvodnom ribolovu – 7. memorijalni kup Erik Radin

NOVIGRAD Natjecanje u podvodnom ribolovu – 7. memorijalni kup Erik Radin
Foto: Memorijalni kup Erik Radin

NOVIGRAD – U Novigradu će se 18. rujna održati 7. memorijalni kup u podvodnom ribolovu Erik Radin. Održavanje natjecanja bit će upriličeno uz striktno poštivanje propisanih epidemioloških mjera, a sudjelovati mogu svi oni koji imaju COVID potvrde ili negativan antigenski brzi covid test ne stariji od 48 sati odnosno PCR test ne stariji od 72 sata, kažu organizatori.

Organizator i domaćin natjecanja je SRK“ERIK RADIN“ iz Novigrada, član Hrvatskog saveza za športski ribolov na moru. Pravo nastupa na natjecanju imaju svi članovi udruga (klubova) učlanjenih u HSŠRM-a ili druge nacionalne saveze. Svaka ekipa moći će imati dva člana plus barkajola.

S obzirom na to da se ekipno državno prvenstvo održava mjesec dana nakon memorijala, odlučili smo odvojiti zone tako da će zona za Memorijal biti u akvatoriju  sjeverno od Novigrada, i to početno na sjeveru ispod vojne promatračnice kod Savudrije prema otvorenom moru, pa na jug do ispred rta Kastanija kod Novigrada te do rta Kastanija ‘. Zabranjen je lov u lukama, marinama i označenim plažama.

Foto: Memorijalni kup Erik Radin

Predviđeno trajanje natjecanja, s uključenom predajom ulova, je od 9:30 do 15:30 sati kada je zadnji rok za predaju ulova u novigradskoj luci Porporela. Što se tiče opreme, puške i ostala lovna oprema koriste se prema Pravilniku o natjecanjima HSŠRM, a svaki natjecatelj obavezan je čitavo vrijeme natjecanja imati vezan signalni plovak za pojas s olovima.

Organizatori pozivaju sve ljubitelje podvodnog ribolova koji zadovoljavaju kriterije natjecanja da nam se pridruže u subotu 18. rujna u što većem broju. Prijave se primaju do najkasnije 16.09.2021.

Verifikacija će se održati u petak od 19 do 20 sati u prostorijama Zajednice Talijana u Novigradu te subotu ujutro prije natjecanja s početkom u 7.30 sati.

Uz prigodan program okupljanje će trajati do ponoći, a u nedjelju će za ručak biti pripremljen riblji brodet od ribe ulovljene dan prije na natjecanju.

I.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.