1 min. čitanja

NOVA MORSKA POŠTANSKA MARKA Rezultat je suradnje festivala podvodnog filma Neum i HP-a!

NOVA MORSKA POŠTANSKA MARKA Rezultat je suradnje festivala podvodnog filma Neum i HP-a!
Foto: Morski.hr

Ova je prekrasna poštanska marka spremna za slanje od 18.srpnja.

 Ne morate zaroniti kako bi doživjeli ugodu podvodnog svijeta, dovoljno je posjetiti jedinstveni Festival podvodnog filma u Neumu - Neum underwater film festival. Ovaj festival uvrstio je Neum na svjetsku kartu kulturnih događanja ove vrste.

Film ima moć prenijeti osjećaje autora, a podvodni filmovi koje prikazuje Neum underwater film festival oduševljavaju svojom kvalitetom i raznolikošću te bogatstvom podvodnog svijeta kroz oči umjetnika. Ove godine Festival se održava 23. i 24. kolovoza. U natjecateljskom programu prvog dana Festivala biti će prikazana 22 filma u službenoj konkurenciji.

Nagrade na ovom međunarodnom festivali dodjeljuju se u 6 kategorija: za najbolji film, najbolju kameru/fotografiju, najbolju originalnu glazbu, najbolji ekološki film, najbolji bh. film i posebna kategorija je najbolji film po izboru gledatelja.

Filmska radionica koja ukazuje na detalje kako kreativno i sigurno snimati pod vodom bit će održana 24. kolovoza 2024. godine, a prijave za autore podvodnih filmova su otvorene sve do 20. srpnja 2024. (za natjecateljski dio programa Neum underwater film festivala).

Foto: Neum underwater film festivala

- Posebno smo ponosni na suradnju s Hrvatskom poštom d.o.o. Mostar i kreativnim timom na čelu s gđom Željkom Šaravanja, koja je na svjetlo dana donijela prekrasnu poštansku marku spremnu za slanje u zemlji i inozemstvu od 18. srpnja 2024. godine u svojstvu promocije Neum underwater film festivala, Neuma, Hrvatske pošte Mostar, F BiH i BiH, a koja će ostati vječno kroz naše filatelističke mape, koje s ponosom prenosimo novim generacijama - rekao je Ivo Mikulić, direktor Neum underwater film festivala.

J.T.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.