1 min. čitanja

NOĆNA DRAMA U PODGORI U zgradi buknuo požar, spašena mlađa osoba osobu

NOĆNA DRAMA U PODGORI U zgradi buknuo požar, spašena mlađa osoba osobu
Foto: DVD Podgora

PODGORA – Usred noći buknuo je požar u višestambenoj zgradi u Biokovskoj ulici u Podgori. Vatrogasci su dojavu o požaru zaprimili oko 2 sata u noći.

Požar je buknuo u stanu u kojem je boravila mlađa osoba, a sreća u nesreći je što nitko nije smrtno stradao. Zahvaljujući prisebnosti stanara zgrade, mlađa osoba je izvučena iz zadimljenog stana i predana hitnoj medicinskoj pomoći.

DVD Podgora
DVD Podgora

U gašenju je sudjelovalo 5 vatrogasaca s dva vozila, koji su po dolasku na teren evakuirali zgradu, ugasili vatru i izvršili odmiljavanje zgrade. Stanari su se vratili u svoje domove sat vremena nakon dojave o požaru.

No čini se da vatrogascima posao nije bio lagan. Ne zbog zahtjevnosti akcije, već zbog predmeta koji su im otežavali posao, poput posuda s cvijećem, motocikala ostavljenih na prilazu objektu te reklamni panoi na mjestima gdje se otežava pristup vatrogasnim vozilima.

Vatrogasci stoga apeliraju na sve građane da vode računa o tome da prilaze objektima ostavljaju slobodnima, kako bi hitne službe mogle pravovremeno i ciljano obaviti svoj posao.

K.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2022 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.