2 min. čitanja

Pronađena ukradena invalidska kolica u Jezerima

Pronađena ukradena invalidska kolica u Jezerima
Foto: Pixabay

JEZERA -  U noći 31. kolovoza u Jezerima nepoznati počinitelj je 68-godišnjem talijanskom državljaninu otuđio invalidska kolica vrijednosti preko deset tisuća kuna.

Policija je protiv nepoznatog počinitelja podnijela kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, no u međuvremenu dobili smo i dobru vijest, kolica su pronađena!

- Vezano za gore navedeni članak, javljam se iz Turističke zajednica mjesta Jezera. Naime, invalidska kolica su pronađena odmah isti dan svega 100 metara od mjesta nestanka. Kolica su nestala preko noći, tako da je vjerojatno bio slučaj da ga je posudila neka vesela ekipa. U prilogu šaljem lokaciju nestanka i pronalaska - kazali su nam iz TZ Jezera.

Doznajemo i da je čovjek kojem su ukradena kolica putovao na puno destinacija u svijetu, pa čak i onih nesigurnih, no ovo mu se dogodilo baš u Hrvatskoj. Tužno i sramotno, ma o kome god se radilo.

D.G.

PROČITAJTE JOŠ:

Čovjeku u Jezerima ukrali invalidska kolica!
U noći 31. kolovoza u Jezerima nepoznati počinitelj je 68-godišnjem talijanskom državljaninu otuđio invalidska kolica vrijednosti preko deset tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja će biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide r…
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2022 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.