2 min. čitanja

Objavljen natječaj za zakup državnih poslovnih prostora na riječkom području

Objavljen natječaj za zakup državnih poslovnih prostora na riječkom području
Foto: Državne nekretnine d.o.o. / Ilustracija

RIJEKA - 16 poslovnih prostora daje se u zakup na riječkom području objavile su Državne nekretnine u srijedu. Nudi se desetogodišnji zakup državnih poslovnih prostora na 15 lokacija u gradu Rijeci i jednoj u Novom Vinodolskom.

Poslovni prostori pretežno se nalaze u trećoj gradskoj zoni i početna im je zakupnina 4 eura za četvorni metar. Po dva poslovna prostora mogu se zakupiti u prvoj i drugoj zoni grada Rijeke.

U prvoj zoni riječ je o lokalu veličine 11 kvadrata s početnom cijenom zakupa od 12 eura/m2, a smješten je u nizu lokala uz riječki Mrtvi kanal (nekadašnje staro korito Rječine).

Drugi prostor koji se daje u zakup u prvoj zoni s istom početnom zakupninom veličine je 133 m2 i nalazi se na adresi Janeza Trdine 9A, nedaleko Trga svete Barbare što znači da je udaljen stotinjak metara od Korza.

Dva poslovna prostora koja se u zakup daju u drugoj gradskoj zoni na istoj su lokaciji, Školjić 7B  i 7D, jedan je ulični, drugi dvorišni. Oba su veličine 70-ak m2 i početna im je mjesečna zakupnina 6 eura/m2.

S obzirom na to da najbolji ponuditelji na javnom natječaju prostore zakupljuju u viđenom stanju, prije podnošenja ponuda svi zainteresirani mogu ih pogledati 7. i 8. veljače 2023. prema rasporedu objavljenom u javnom pozivu.

Na natječaju mogu sudjelovati pravne osobe, udruge i fizičke osobe s registriranim obrtom ili samostalnom profesionalnom djelatnošću, navodi se na stranicama trgovačkog društva Državne nekretnine.

Kako se navodi u priopćenju Državnih nekretnina, natječaj traje do petka 17. veljače 2023. do 12 sati, kada istječe rok za predaju ponuda. Ponude se mogu dostaviti poštom na adresu Državnih nekretnina d.o.o., Planinska 1, 10 000 Zagreb ili osobno u pisarnicu Društva, a javno će se otvarati isti dan u 13,30 sati u Ministarstvu prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine na adresi Republike Austrije 14, Zagreb.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

Oglas za prodaju državnog stana na otoku Istu – Nisu iznijeli ni smeće prije slikanja | | Morski HR
Stanovi na oglasnicima često izgledaju bolje nego uživo, no kada je Država prodavač nema straha da ćete se osjećati “prevareno”. Nepobitan dokaz tome je prodaja stana na otoku Istu, ko
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.