2 min. čitanja

NAKARADA NA ČIOVU: "Bageri kopaju plažu u Slatinama, da bi doveli struju do ove pečenjare?"

NAKARADA NA ČIOVU: "Bageri kopaju plažu u Slatinama, da bi doveli struju do ove pečenjare?"
Foto: Čitatelj

SLATINE - Iz Slatina na otoku Čiovu dolaze nam ove fotografije. Čitatelj kaže da je prije nekoliko mjeseci nasred plaže netko postavio, ovaj drvom obloženi kontejner.

- Osim što se radi o vjerojatno najružnijoj kućici, ona zauzima 50% plaže. Nalazi se na 1 km od centra mjesta, a postavljena je u valjda svrhu otvaranja pečenjarnice i to ispred adrese Zvonimirova obala 97. Gosti već otkazuju. Već sad smrdi po ulju a nije ni u funkciji, dok će u more istjecati tko zna šta.

"Došli s neoznačenim kamionom i bagerom"

- Komunalna je bila. Ali očito ništa od tog. Jer su čak jučer došli s neoznačenim kamionom i bagerom. I prokopali cestu i privatni put da bi došli do HEP ove kutije. Na upit kad dolazi HEP, rečeno je ko ti zna. Ovakav bezobrazluk i nakaradu od objekta još nismo vidjeli. Susjedi ne mogu sebi doći koliki će ovo biti problem. A da o izgledu i ne govorimo. Dok se nitko ne usuđuje prijaviti - tvrdi čitatelj i nada se da će se nešto promijeniti sad, kad dođu svi vlasnici kuća.

- Ali ovi su zahuktali radove da bude gotovo sto prije. Kako ovo riješiti? Kome se obratiti a da nije potplaćen? I kako legalno maknuti ovu nakaradu s plaže? Ako je to uopće moguće u bezakonju kojem živimo. Jer čisto sumnjamo da dozvola postoji za ovako nešto.

S obzirom da nigdje oko objekta ne postoji tabla, ni natpis o radovima ili koncesiji, kako bi provjerili o čemu se radi, pokušali smo kontaktirati odgovorne, no kako nam se nitko nije javio telefonom, upit smo proslijedili elektronskom poštom. Odgovor ćemo objaviti čim ga dobijemo.

D.G

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.