1 min. čitanja

Najbolji brudet pripremili - Slovenci

Najbolji brudet pripremili - Slovenci
Foto: TZ Otoka Krka

ŠILO - Iako se radi prvenstveno o ugodnom novinarskom druženju, uvijek postoji doza želje za pobjedom, a ove godine je u tom naumu uspjela slovenska ekipa.

Pobjedom predstavnika Slovenije, Radija Slovenske Gorice iz Lenarta završeno je Otvoreno prvenstvo Hrvatske u kuhanju brudeta za novinare u Šilu na otoku Krku. Drugo mjesto zauzela je ekipa riječkog Kanala Ri, dok se na treće mjesto probila ekipa beogradske Ilustrovane Politike.

Medijsko-kuharski višeboj pokazao je da se nakon pandemije život vraća punom snagom. Otvoreno prvenstvo Hrvatske u kuhanju brudeta za novinare se uoči Uskrsa održava još od 2010. godine, a uz odlične kulinarske kreacije karakterizira ga i puno dobrih, životnih vibracija.

Na zanimljivo druženje odazvalo se deset ekipa iz Italije, Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske, prenosi Otok Krk.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

Mladi Bračani pripremali gregade, brudet i ribu u škartocu
Kuhalo se u sklopu projekta ‘S ribom mogu sve’ kako bi se potakla konzumacija ribe i ribljih proizvoda kod djece i mladih. Mladi Bračani okušali su se u subotu pripremi gregade, brudeta i ribe u škartocu s profesionalcima udruge Šefovi kuhinja mediteranskih i europskih regija (ŠKMER) na s…
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.