1 min. čitanja

Na Lastovu traže sezonce za radno mjesto turističkog informatora

Na Lastovu traže sezonce za radno mjesto turističkog informatora
Foto: Morski HR

LASTOVO – Turistička zajednica Općine Lastovo u potrazi je za dodatnim djelatnikom koji bi tijekom ljetne sezone obavljao poslove turističkog informatora.

Novi djelatnik traži se na period od tri mjeseca i to na puno radno vrijeme zbog povećanja obujma posla. Smještaj i naknada za prijevoz nisu osigurani.

Radno mjesto za koji je raspisan natječaj uključuje poslove davanja svih vrsta turističkih informacija kao i drugih relevantnih informacija o otoku i okolici. Turistički informator će raditi i na prikupljanju i unosu podataka u informacijski sustav, obavljat će prijave i odjave gostiju u sustavu eVisitor, pratiti i prosljeđivati upite direktorici radi potrebnih analiza, prikupljat će i ažurirati podatke o turističkoj ponudi, surađivat će u kreiranju sadržaja za web-stranicu i društvene mreže Turističke zajednice, prikupljat će podatke za mjesečni program događanja, voditi računa o čistoći i urednosti prostorija te obavljati druge poslove propisane Zakonom, a po nalogu direktorice.

Rok za prijavu na natječaj je 14. lipnja 2022. godine, a detaljne informacije o uvjetima možete pronaći na službenoj internet stranici Turističke zajednice Općine Lastovo.

K.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.