1 min. čitanja

NA JESEN KREĆE GRADNJA Bivšu zgradu uprave Maraske u Zadru, Turci pretvaraju u hotel visoke kategorije

NA JESEN KREĆE GRADNJA Bivšu zgradu uprave Maraske u Zadru, Turci pretvaraju u hotel visoke kategorije
Foto: Wikimedia

ZADAR – Zadarski gradonačelnik Branko Dukić susreo se danas s predsjednikom i glavnim izvršnim direktorom Dogus Group Feritom F. Sahenkom i njegovim suradnicima. Tema razgovora bila je najava novog ciklusa investicija Dogus Group u Zadru.

– Blizu smo partnerstva s jakim hrvatskim partnerom. Prvu fazu gradnje hotela planiramo započeti na jesen ove godine. Također dovršavamo nacrte za stambeni prostor oko hotela. Sa zadovoljstvom smo obavijestili gradonačelnika Branka Dukića o daljnjim fazama projekta Maraska – istaknuo je regionalni direktor Dogus Hrvatske Burak Baykan.

Uz razmjenu informacija o aktualnim projektima razvoja zadarskog turističkog proizvoda i novim poslovnim prilikama, zadarski je gradonačelnik izrazio zadovoljstvo najavom skorog početka građenja hotela najviše kategorije u Zadru.

– Zadar kao iznimno turistički orijentiran grad nužno treba hotelski smještaj najviše kategorije. Raduje me skori početak radova na budućem hotelu u nekadašnjoj zgradi Maraske kojim se potvrđuje ispravnost dosadašnjih napora naše gradske uprave u privlačenje novih investicija u turizam, a kojih će, uvjeren sam, biti sve više. Moramo nastaviti ulagati u infrastrukturu, plaže, sportske i rekreativne sadržaje, obnovu kulturnih znamenitosti i svega onoga što nam donosi podizanje kvalitete i širenje palete destinacijskog proizvoda. Svi ti napori doprinijet će smanjenju  sezonalnosti i otvoriti nova radna mjesta. Zadru nedostaje smještaja u hotelima visoke kategorije i svi investitori čiji projekti mogu podignuti vrijednost zadarskog turističkog proizvoda su dobrodošli. Epidemija će proći, gosti će ponovno početi putovati i na nama je da to dočekamo spremni. – zaključio je Dukić.

I.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.