1 min. čitanja

Muzej betinske drvene brodogradnje uvršten u 20 najboljih pomorskih muzeja Europe

Muzej betinske drvene brodogradnje uvršten u 20 najboljih pomorskih muzeja Europe
Foto: Muzej betinske drvene brodogradnje/ŠibenikIN

Muzej betinske drvene brodogradnje zasluženo se našao na popisu 20 najboljih pomorskih muzeja Europe prema britanskom portalu TravelMag.

Na popisu se nalaze veliki i poznati muzeji poput pomorskih muzeja iz Barcelone, Istanbula, Hamburga, Genove, muzej Vasa iz Stockholma i Muzej civilizacija Europe i Mediterana iz Marseilla.

“Iako se neki nacionalni muzeji nalaze na našem popisu, prioritet smo dali onima koji istražuju konkretnije aspekte svijeta pomorstva. Naš izbor podržava originalne pristupe muzejskom iskustvu, obično uključujući interaktivne i multimedijalne izložbe. Tražeći ravnomjernu raspodjelu po europskoj karti, postavili smo ograničenje od dva muzeja po državi (iako nismo mogli obuhvatiti svaku državu). Naposljetku, željeli smo najbolje predstaviti raznolikost, na način da uključimo lokalne i regionalne muzeje čija veličina i opseg znatno variraju. S obzirom na ove kriterije, predstavljamo vam neke od najboljih pomorskih muzeja u Europi, navedene bez posebnog redoslijeda,” navodi se na stranici TravelMag, prenosi ŠibenikIn.

I.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.