1 min. čitanja

'Morski utorak' slavi dva desetljeća održavanja

'Morski utorak' slavi dva desetljeća održavanja
Foto: Gradska knjižnica Zadar

ZADAR - Morski utorak, dugoročna manifestacija Gradske knjižnice Zadar, u utorak, 24. siječnja u 19 sati obilježit će 20 godina postojanja, a moći će se pogledai i retrospektivna izložba plakata.

U dva desetljeća Morskog utorka održano je ukupno 166 tribina, a zaštitni znak te manifestacije je Zrinka Mandić - Zadranka od mora, priopćili su iz Gradske knjižnice Zadar.

U programu obilježavanja sudjeluju: Ronilački klub St. Roko iz Bibinja, Međunarodni centar za podvodnu arheologiju Zadar, Sveučilište u Zadru, Odjel za ekologiju, agronomiju i akvakulturu, Športsko ribolovni savez Zadarske županije i Društvo 20 000 milja istraživača mora.

Osim ovog središnjeg događanja, korisnici i posjetitelji Knjižnice moći će pogledati retrospektivnu izložbu plakata s raznih 'Morskih utoraka' u ulaznom prostoru Središnje knjižnice od 23. siječnja do 4. veljače 2023.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

U četvrtak u Zadru otvaranje izložbe fotografija ‘Rovinj u tišini svakodnevne ljepote’
Narodni muzej Zadar poziva na otvorenje izložbe ‘Rovinj u tišini svakodnevne ljepote’ autora Miljenka Domijana u četvrtak, 19. siječnja 2023. godine s početkom u 19 sati u Gradskoj loži. - Rovinj svojom jedinstvenom i fascinantnom siluetom očarava svakoga tko ga promatra i prilazi mu. No, g…
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.