1 min. čitanja

MORH zapošljava 68 namještenika na neodređeno vrijeme

MORH zapošljava 68 namještenika na neodređeno vrijeme
Foto: MORH / M. Čobanović

Ministarstvo obrane raspisalo je oglas za 68 namještenika za prijam u službu u Ministarstvo obrane - Oružane snage Republike Hrvatske

Ministarstvo obrane raspisalo je u srijedu 9. studenog 2022. godine oglas za prijam 68 namještenika u službu u Ministarstvo obrane – Oružane snage Republike Hrvatske na neodređeno vrijeme.

Za prijam namještenika raspisan je oglas s mjestom rada u više gradova na području Republike Hrvatske. Riječ je o radnim mjestima autoelektričar, brodski stolar, domaćica objekta, domar, elektroinstalater, graditeljski limar, graditeljski stolar, krovopokrivatelj, ličitelj, limar, mehaničar specijaliziran za naoružanje, mehaničar specijaliziran za vozila na kotačima, brodski elektromehaničar, prijavničar, rukovatelj energetskog sustava, rukovatelj skladišta, rukovatelj specijalnog vozila, rukovatelj strojeva za pretovar, vatrogasac, vodoinstalater, vozač za vozila C kategorije, vozač za vozila D kategorije, zidar – keramičar i pomoćni radnik.

Namještenici se primaju u službu uz obvezni probni rad od dva mjeseca.

U prijavi na oglas potrebno je navesti osobne podatke podnositelja prijave (osobno ime, adresa stanovanja, broj telefona odnosno mobitela te po mogućnosti adresa elektroničke pošte) redni broj i naziv radnog mjesta na koje se osoba prijavljuje.

Prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta podnose se u roku od osam dana od dana objave oglasa u Narodnim novinama. Prijave se podnose prioritetno poštom ili neposredno na adresu: Ministarstvo obrane, Uprava za ljudske potencijale, Sektor za razvoj i upravljanje ljudskim potencijalima, Stančićeva 6, 10 0000 Zagreb, s naznakom: „Za oglas za prijam namještenika u službu u Ministarstvo obrane – Oružane snage Republike Hrvatske“.

O rezultatima javnog natječaja kandidati/kinje će biti obaviješteni/e objavom rješenja o prijmu u državnu službu izabranog kandidata/kinje na web stranici Ministarstva pravosuđa i uprave https://mpu.gov.hr i na web stranici Ministarstva obrane https://www.morh.hr. Dostava rješenja svim kandidatima smatra se obavljenom istekom osmoga dana od dana objave na web stranici Ministarstva pravosuđa i uprave https://mpu.gov.hr.

Više informacija o uvjetima natječaja možete pronaći OVDJE.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.