1 min. čitanja

Ministarstvo s 300 tisuća eura financira razvoj civilnog društva na otocima!

Ministarstvo s 300 tisuća eura financira razvoj civilnog društva na otocima!
Foto:YouTube/Screenshot

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavilo je Javni poziv za prijavu projekata poticanja razvoja civilnog društva na otocima u 2024. godini.

Cilj je javnog poziva stvaranje povoljnog okruženja za razvoj civilnog društva na otocima, jačajući ulogu i kapacitete organizacija civilnog društva i podržavajući njihovo umrežavanje. Drugim riječima konkretni poticaj razvoju naših otoka.

Prihvatljivi prijavitelji su organizacije civilnog društva koje imaju sjedište i djeluju na području otoka, a koje su osnovane u skladu s posebnim propisom kojim se uređuje civilno društvo – udruge, zaklade, sindikati, udruge poslodavaca, privatne neprofitne ustanove, pravne osobe vjerskih zajednica i zadruge.

Ukupan iznos raspoloživih sredstava ovog poziva iznosi 300.000 eura, pri čemu je minimalan iznos tražene financijske podrške 4000 eura, a maksimalan 10.000 eura, navodi eZadar.

Prijave se podnose isključivo elektroničkim putem popunjavanjem propisanih obrazaca i postavljanjem propisane dokumentacije u sustav financijskepodrske.hr, a rok za podnošenje projektnih prijava 19. veljače 2024. godine.

Sva popratna dokumentacija objavljena je na mrežnoj stranici Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije.

J.T.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.