1 min. čitanja

Lošinjski policajci donirali nagradu s malonogometnog turnira obitelji preminulog vatrogasca

Lošinjski policajci donirali nagradu s malonogometnog turnira obitelji preminulog vatrogasca
Foto: MUP

MALI LOŠINJ - Prošlog četvrtka, 22. rujna, u Malom Lošinju je održan humanitarni malonogometni turnir na kojem je nastupilo devet ekipa, a između kojih su sudjelovali i službenici Policijske postaje Mali Lošinj s ispostavom Cres.

Turnir su organizirali djelatnici tvrtke Jadranka turizam d.o.o. u povodu skupljanja novčanih sredstava za Dječji vrtić u Malom Lošinju kroz igru tombole i skupljanjem donacija te održavanjem nogometnog turnira.

Foto: MUP

U policijskoj ekipi igrali su Irdin Mujačić, David Magazin, Kristijan Pavlinec, Mario Farkaš, Mateo Nastić, Ivan Leutarević, Vedran Bačić, Josip Filković, Krešimir Blajić, Ivan Henč i Goran Broz koji su i pobijedili na turniru rezultatom 1:0 nad ekipom Nogometnog kluba Lošinj.

Kao pobjednici policajci su tom prilikom samoinicijativno odlučili svoju novčanu nagradu u iznosu od 10.000 kuna donirati obitelji nedavno preminulog lošinjskog vatrogasca Dubravka Jurkovića.

Foto: MUP

Čestitke na sportskoj pobjedi, a osobito na plemenitoj gesti, kojom su još jednom pokazali da osim što kao profesionalci brinu za sigurnost svojih sugrađana, isto tako su im istinski prijatelji spremni pomoći u bilo kojoj situaciji.

I.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2022 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.