2 min. čitanja

Ljubitelji tradicionalne brodogradnje uspjeli od gašenja spasiti popularni forum

Ljubitelji tradicionalne brodogradnje uspjeli od gašenja spasiti popularni forum
Foto: Udruga "Betinska gajeta 1740"

Prošlog smo tjedna objavili vijest o gašenju popularnog foruma Tradicionalna hrvatska i mediteranska drvena brodogradnja nakon gotovo 10 godina postojanja. Razlog je što dosadašnji administrator više nije u mogućnosti održavati ovu popularnu stranicu. Vijest je pobudila veliki interes ljubitelja tradicionalne brodogradnje i od loše, postala je dobra. Naime, popularni forum nastavlja s radom, objavili su članovi facebook stranice Hrvatski drveni brodovi - Croatian wooden boats.

- Uspjeli smo spasiti forum Tradicionalna hrvatska i mediteranska brodogradnja čiji se osnivač i admin umorio višegodišnjim radom i imao namjeru zatvoriti ga - objavljeno je na stranici.

Kažu da se javilo nekoliko  zainteresiranih te je u stari administrator foruma predao timun šjoru Jurici Braliću kojeg je odabrao.  

- Novi admin je unuk majstora brodograditelja u drvu, pok. meštra Vicenca Stelle iz Trogira, a i sam je vezan uz pomorstvo i brodogradnju. Preporučam brodomodelarima i onima koji tek žele postati da posjete forum gdje će naći i neka rješenja koja im mogu pomoći. Naravno i svim ostalima pristup je otvoren, a registracija je jednostavna - kaže Marin Trošelj, administrator Facebook stranice Hrvatski drveni brodovi.

Link na forum je OVDJE.

D.G.

PROČITAJTE JOŠ:

Gasi se popularni forum o tradicionalnoj brodogradnji - Poznati maketar: “Pokušali smo na sve načine održati tradiciju, ali nije išlo”
Mnoge je ljubitelje drvene brodogradnje i brodomaketare rastužila vijest o gašenju popularnog foruma Tradicionalna hrvatska i mediteranska drvena brodogradnja nakon gotovo 10 godina postojanja. Razlog je što dosadašnji administrator više nije u mogućnosti održavati ovu popularnu stranicu. Gašenje j…
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.