2 min. čitanja

Kreću radovi u Biogradu, vlasnici moraju izmjestiti plovila do 1. ožujka

Kreću radovi u Biogradu, vlasnici moraju izmjestiti plovila do 1. ožujka
Foto: ŽLU Zadar

BIOGRAD NA MORU  - Županijska lučka uprava Zadar izvijestila je da početkom ožujka 2023. godine kreće s radovima sanacije sjeverna tri gata u luci Biograd - lučki bazen Jaz.

Svi vlasnici u obvezi su svoje plovilo koje se nalazi na području izvođenja radova izmjestiti s veza do 1. ožujka 2023. Predviđeno vrijeme trajanja radova je 6 mjeseci.

Ukupno je planirano ulaganje u ovaj projekt je u protuvrijednosti 846.987,00 eura.

Podsjetimo, ove godine Županijska lučka uprava Zadar planira u lučku infrastrukturu uložiti 10.834.964,00 eura u obnovu i rekonstrukciju luka u njihovoj nadležnosti, a to su: Luka Pakoštane – uvala Dugovača, Ražanac-uvala Plamići, Ražanac (sanacija lukobrana), Sv. Filip i Jakov, Pag, Luka Nin, Luka Šimuni, Luka Muline-lučki bazen Guduće, Luka Bibinje-uvala Jaz, Luka Biograd-lučki bazen Jaz, Luka Novigrad, Luka Miškovci, Luka Sali te za projektnu dokumentaciju za rekonstrukciju, dogradnju i obuhvat lučkog područja za luke županijskog i lokalnog značaja Zadarske županije.

D.G.

PROČITAJTE JOŠ:

Davor Škibola, ravnatelj najveće lučke uprave u državi za Morski HR: “Trenutno imamo 12 aktivnih gradilišta, uskoro ćemo obnoviti neke vrlo važne luke”
Županijska lučka uprava Zadar posljednjih godina odvažila se na velike investicije. Neke su toliko velike da se na njima radi i više godina. Ravnatelj ŽLU Zadar Davor Škibola u intervjuu za Morski HR otkriva koje su nove luke zadarskog akvatorija i što ćemo tamo novog zateći u skoroj
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.