2 min. čitanja

Kinološka trenerica iz Praga sreću je pronašla na Ugljanu

Kinološka trenerica iz Praga sreću je pronašla na Ugljanu
Foto: TZ Ugljan

UGLJAN - 'Češka bodulica' ne može zamisliti bolje mjesto za obiteljski život od Ugljana. Zaljubila se u otok i u lokalnog muškarca pa sada tročlana obitelj uz malo 'životinjsko carstvo' ovdje vodi život iz snova.

Rođena Pražanka više od šest godina stalno je nastanjena na Ugljanu, u zaselku Fortoština smještenom na južnoj strani otoka.

Danas tridesetčetverogodišnja Ažbeta 2002. godine prvi je put s tatom i bratom posjetila Ugljan na kojem su proveli odmor, zaljubili se u ovaj otok i od tada nisu mogli zamisliti da odu ljetovati negdje drugdje.

Svake godine putovali su u Čeprljandu, a Ažbeta je otkrila da joj se 2015. dogodilo ono najljepše, ljubav. U međuvremenu su se vjenčali i otišli živjeti u Prag kojeg suprug jako voli. No, kada je saznala da će postati majka, odluka o nastavku obiteljskog života pala je na Ugljan.

Uvjerena je da je ovo mjesto savršeno za odrastanje i danas svi troje - okruženi psima, mačkama, kokošima i kornjačama - uživaju u otočkoj idili, piše Novi List.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

Ugljan sve popularniji za život, traži se kuća više
Dok je na većini hrvatskih otoka stanovnika sve manje, na Ugljan svake godine doseljavaju nove obitelji. Što ih privlači na otok? Zima na otoku znači prazne plaže i uličice, ali kupača ipak ima iako je i u moru i u zraku samo deset stupnjeva. Soboslikar Ante Dorkin svakodnevno
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.