2 min. čitanja

Kerum is back! Gradi uz more u Rogoznici i ako je kriv kaže da je spreman odgovarati

Kerum is back! Gradi uz more u Rogoznici i ako je kriv kaže da je spreman odgovarati
Foto:Facebook/Screenshot

ROGOZNICA - Željko Kerum oglasio se na svom Facebook profilu vezano uz navodnu gradnju njegove punice na vrhunskoj lokaciji uz more u Rogoznici. Kaže da je riječ o spremištu za frezu i motike.

Ovoga puta nije ne dirajte mi ravnicu, nego ne dirajte mi punicu! Nakon što je optužen da on i/ili njegova punica grade uz more u Rogoznici evo ti i Kerumovog odgovora u kojem on tvrdi kako se tu radi o poljoprivrednom zemljištu na kojem je podigao samo spremište za poljoprivredne alate.

Evo Kerumovog obrambenog monologa u cijelosti:

- Dragi prijatelji, evo čitam Slobodnu Dalmaciju i vidim da pišu da Kerumove punica gradi ilegalno, ali ne piše što gradi i to na vrhunskoj lokaciji. Prvo moja punica ne gradi ništa. Ja sam kupio poljoprivredno zemljište na kojem je bila stara "mirina " koju sam obnovio kao spremište za poljoprivredne alate za obrađivanje vinograda kojeg sam posadio prije devet godina. Po nekim propisima poljoprivredno zemljište ima pravo imat spremište za alat. Znači niti ima struje niti vode. Služi samo za motiku, frezu, grablje itd. Gledajući slike iz spomenutog teksta vidi se da je ispod vinograda veliko Ilegalno odlagalište smeća za cijelu Rogoznicu s okolicom koje funkcionira dugi niz godina. Pitam Novinara, autora teksta kako to nije primijetio i napisao kako je to moguće, a prošao je pored te užasne i ružne spalionice i čak je i slikao? Ali to nije tema, tema je Kerumov vinograd i Kerumova punica. Poštovani novinaru, pogriješili ste, dobili ste nalog da prikažete slučaj poljoprivredne kućice i vinograda kao veliki slučaj, ali to je ništa. Ako sam pogriješio što sam posadio vinograd i napravio spremište za frezu i motiku ja ću za to i odgovarati! Na kraju pogledajte snimak unazad desetak godina i vidit će te da je tu bila "mirina", a ja ću zatražit legalizaciju poljoprivredne kućice. Dragi čitatelji ispričavam se na smetnji i još cu dodat da u srijedu na Svetog Nikolu otvaramo restoran u suradnji sa Danom i Sandrom ( Zora Bila ) u bivšoj vjenčaoni- hotel Corner. Restoran će se zvati Nozze, pošto je uglavnom talijanska spiza. Navratite da probamo moj Babić iz puničinog vinograda! Sretno Kerum.

J.T.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.