1 min. čitanja

Kao odgovor na Vladinu zabranu rada nedjeljom, Istrani počeli instalirati kruhomate

Kao odgovor na Vladinu zabranu rada nedjeljom, Istrani počeli instalirati kruhomate
Foto: Općina Medulin

U istarskim naseljima Pomer, Banjole i Medulin postavljeni su prvi samoposlužni kruhomati, a uskoro će se svježi kruh s aparata ponuditi i u Vintijanu.

U kruhomatima Panissimo, koji su pokrenuti u ovim naseljima krajem prošle godine, osim raznovrsnog kruha sadrže i štrudle te kroasane, a pune se svakodnevno, prenosi Glas Istre.

Naime, pazinska tvrtka Reginex iz Grubiši dostavlja svakog jutra svježe proizvode u ove uređaje, a praćenjem prodaje procjenjuju količine kako bi uvijek bili dostupni svježi proizvodi.

Korištenje kruhomata, koji su postavljeni i u drugim istarskim gradovima, poprilično je jednostavno. Proizvodi, omotani u najlone, mogu se platiti gotovinom i karticama. Time mještani i gosti ovih naselja svakog dana imaju dostupan svjež pekarski proizvodi, i to u bilo koje doba dana, što će im zasigurno najviše značiti nedjeljom i blagdanima kada trgovine i pekarnice ne rade.

Iz Općine Medulin poručili su da je njihova želja bila da mještanima olakšaju pristup osnovnim namirnicama, a pozitivne povratne informacije ukazuju na njihovo zadovoljstvo novom uslugom na području općine Medulin.

Kruhomati se nalaze kod autobusne stanice u Pomeru, kod Kaštanježa u Banjolama, na Ližnjanskoj Cesti uz autobusnu stanicu te iza crkve Gospe od Zdravlja u centru Medulina, piše Glas Istre.

A.N.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.