1 min. čitanja

Jubilarna 30. biciklijada Zadar-Vir

Jubilarna 30. biciklijada Zadar-Vir
Foto: Kažimir Škrbić

U nedjelju 18. rujna ne propustite sudjelovati na tradicionalnoj biciklijadi od Zadra do Vira. Po dolasku na otok sve sudionike očekuje marenda, nagradna tombola i zabava uz nastup 023 benda iz Zadra.

Virska biciklijada slavi jubilej u nedjelju 18. rujna, čak 30. izdanje biciklističkog druženja od Zadra do Vira za profesionalce, amatere, rekreativce i sve ljubitelje biciklizma u Zadarskoj županiji. Biciklijada Zadar – Vir startat će 18. rujna (nedjelja) u 10 sati na Branimirovoj obali u Zadru (iz Vira je polazak u 9 sati), a cilj je na virskoj rivi (Trg svetog Jure) gdje će biti organiziran doček biciklista, marenda te tombola s izvlačenjem sretnih dobitnika paketa biciklističke opreme i lijepog MTB bicikla vrijednog oko 3.500 kuna.

Organizatori biciklijade su destinacijska menadžment kompanija Vir turizam u suradnji s Biciklističkim klubom Zadar, virskim općinskim poduzećima Čisti otok, Vir održavanje i Vir zaštita, zadarskom Prometnom policijom i Službom Hitne medicinske pomoći. Glavni sponzor biciklijade je Općina Vir, koja je ujedno utemeljitelj ovog biciklističkog druženja na kojemu je dosad sudjelovalo oko 12 tisuća biciklista iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Austrije, Mađarske, Njemačke, Nizozemske, Češke, Slovačke i Švedske.

Sve će sudionike tradicionalne zadarsko-virske biciklijade po dolasku na otok zabavljati 023 bend iz Zadra, a također je nakon događaja oko 14 sati osiguran i povratak s otoka Vira u Zadar.

Prijaviti se za biciklijadu možete OVDJE.

I.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2022 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.