2 min. čitanja

JK Delfin i JK Horizont organiziraju drugu regatnu manifestaciju krstaša - "Istra pod jedrima"

JK Delfin i JK Horizont organiziraju drugu regatnu manifestaciju krstaša - "Istra pod jedrima"
Foto: JK Delfin

Od 21. do 23. rujna JK Delfin i JK Horizont u suradnji sa BYC iz Slovenije organiziraju regatnu manifestaciju krstaša 2. Istra pod jedrima.

Foto: JK Delfin

- Nakon male ljetne pauze nastavljamo sa jedriličarskim aktivnostima, regatom krstaša ISTRA POD JEDRIMA. Puna jedra su ono u čemu uživamo punim srcem. Blagoslovljeni smo da imamo naš lijepi Jadran tu gdje živimo, da možemo uživati u njemu, da imamo podršku u Puli, Istri i šire koja podržava puna jedra i suživot sa morem. Organizacijom regatnih manifestacija razvijamo kulturu jedrenja, regatavanja u Istri i šire, međugeneracijsku sinergiju gdje djeca i odrasli jedre skupa, uče skupa i usavršavaju vještine jedrenja na moru, pozicioniramo Istru kao jedriličarsku "meku" zanimljivu i vrsnim jedriličarima i entuzijastima - poručuju iz JK Delfin.

Regata obilježavanja Dana Istarske županije i EU tjedna BE ACTIVE starta 21.09.2023. iz Pule u Poreč

- Istra pod jedrima je jedna lijepa regata navigacije i tehničkih plovova koju smo pokrenuli prošle godine s ciljem obilježavanja Dana Istarske županije regatavanjem zapadnom Istrom i tjedna Europske Inicijative BE ACTIVE. Ove godine regatu organiziramo u suradnji sa JK Horizont iz Poreča  i BYC iz Slovenije. Regata je međunarodnog karaktera, a bodujemo je za Argonaut kup koji održavamo na nivou Istre i Kvarnera organizirajući regate od 3. do 11. mjeseca - objašnjavaju iz JK Delfin.

- Ako imate brod na jedra pozivamo vas da dignete jedra i zajedrite sa nama zapadnom Istrom. Nije važno da li je brod racer, performance krstaš, "family krstaš", "ORC performance" ili samo "vintage ljepotica", imate li posadu ili ste dvojac, čak i solo. Svi ste nam dobro došli. Svi ste valorizirani u kategorijama sebi sličnima. Razvijamo natjecateljsku ravnopravnost. Budite dio ekipe sportaša i rekreativaca, entuzijasta, budite dio ove dobre vibre takmičarskog duha. Bit će navigacije, tehničkih plovova, ORC, OPEN Cruising, Racing i dvojci - pozivaju.

Sve informacije pronađite na stranicama JK Delfin.

A.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.