2 min. čitanja

Jedriličarski klub Uljanik: Ema Grabar pobjednica u Španjolskoj!

Jedriličarski klub Uljanik: Ema Grabar pobjednica u Španjolskoj!
Foto: Jedriličarski klub Uljanik / Facebook

PULA - Iz Španjolske se sa XV. međunarodnog Trofea Euromarina u klasi Optimist s odličnim rezultatima vraćaju članovi Jedriličarskog kluba Uljanik. Najbolja je bila Ema Grabar, prva u kategoriji djevojka i 11. u ukupnom poretku.

Iz Španjolske Torrevieja sa XV. međunarodnog Trofea Euromarina u klasi Optimist vraća se devetorka iz Istre. Najbolja je bila Ema Grabar, 11. u ukupnom poretku od 420 optimista, a prva u kategoriji djevojka, objavio je Jedriličarski klub Uljanik.

- Naš je trener Dario Kliba izabrao Španjolsku, jer smo se nadali da će biti malo toplije nego kod nas u Istri, a na kraju smo pogodili najhladniji tjedan u godini. Međutim, jako sam zadovoljna, prelijepo međunarodno iskustvo, ono što nama najviše nedostaje. Naravno presretna zbog pobjede, to će mi puno značiti - rekla je Ema Grabar.

Edi Jurman nizao je prva mjesta u kvalifikacijama, pa čak i jedno u zlatnoj grupi zadnji dan, ali su ga dva loša mjesta u 7. i 8. plovu koštala rezultata u top 5, tako da je regatu završio na 14. mjestu.

- Vrlo lijepi uvjeti, dugi dani na moru i pravi trening i iskustvo za sve naše učesnike za predstojeću kvalifikacijsku sezonu. Zadovoljan sam što smo bili, iako nije bilo toplo kao što sam planirao - izjavio je trener Dario Kliba.

Ostali Uljanikovci i prijateljica iz Rapca:

134 Roman Mohorović
177 Matteo Matković
180 Luka Pahljina
193 Marko Puljiz
206 Ivano Kaić
231 Juraj Lencović
273 Laura Batelić (Kvarner Rabac)

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

Pulski jedriličari se iz Monaka vratili kao pobjednici!
Ekipa iz Jedriličarskog kluba Uljanik: Edi Jurman, Ema Grabar, Ivano Kaić i Matteo Matković predvođeni trenerom Dariom Klibom vratili su se sa svog drugog nastupa u Kneževini Monako kao pobjednici! Predivna četiri zimska dana dozvolila su organizatorima odraditi cijeli zamišljeni program na…
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.