1 min. čitanja

Javni natječaj za novog ravnatelja/icu Županijske lučke uprave Poreč - drugi pokušaj!

Javni natječaj za novog ravnatelja/icu Županijske lučke uprave Poreč - drugi pokušaj!
Foto: ŽLU Poreč

Ovo je sada već drugi natječaj u kratkom vremenu kojim se traži vodstvo ove ustanove u vlasništvu Istarske županije, piše Istra 24.

Aktualnom ravnatelju IDS-ovom Branku Curiću početkom godine produljen je mandat vršitelja dužnosti budući da na prethodnom natječaju raspisanom u listopadu 2023. godine Upravno vijeće ove ustanove nije odabralo zadovoljavajućeg kandidata koji bi preuzeo vođenje Županijske lučke uprave.

Tada se na natječaj javlja i bivši županijski pročelnik za gospodarstvo Duško Kišberi čija je kandidatura po obrazloženju Upravnog vijeća bila potpuna. Na isti se natječaj javlja i zaposlenik Istarske županije Damir Radola čiju je prijavu Upravno vijeće ocijenilo pravodobnom i potpunom, no ipak ne dobiva zeleno svjetlo većine članova Upravnog vijeća te se natječajni postupak vraća na početak, a ravnatelj na odlasku Curić koji odlazi u mirovinu imenuje se vršiteljem dužnosti.

Nedavno je župan Boris Miletić imenovao novi sastav Upravnog vijeća Županijske lučke uprave Poreču u kojem je za predsjednika ponovno imenovan Robert Momić, a članovi su Zoran Kalčić, Boris Jugovac, Robert Velenik i Siniša Prnjak. Ovaj sastav odlučivat će o izboru novog vodstva Županijske lučke uprave Poreč.

Na novi ponovljeni natječaj mogu se javiti osobe koje su stekle akademski naziv sveučilišni magistar struke ili stručni naziv magistar struke ili imaju izjednačeni akademski ili stručni naziv. Novi ravnatelj ili ravnateljica biraju se na mandat na četiri godine.

J.T.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.