3 min. čitanja

Komercijalnu liniju Rijeka - Zadar koju uvodi Jadrolinija, G&V line Iadera je morao ukinuti

Komercijalnu liniju Rijeka - Zadar koju uvodi Jadrolinija, G&V line Iadera je morao ukinuti
Foto: Vera Fabris

RIJEKA/ZADAR - Umjesto G&V line Iadera koji je morao ukinuti komercijalnu brzobrodsku liniju Zadar - Rijeka i obrnuto, Jadrolinija prvi put uvodi takvu morsku vezu između dva jadranska grada. Državni brodar je svojedobno ukinuo uzduž obalnu brodsku liniju koja je povezivala Rijeku i Dubrovnik s pristajanjem u Zadru, Splitu, na Korčuli.

Jadrolinija se nedavno pohvalila kako uvodi novu liniju odmora kako su je nazvali pod brojem 9311S Rijeka - Rab - Veli Lošinj - Novalja - Zadar.

PUKLA VEZA DALMACIJE I KVARNERA - G&V Line Iadera više neće održavati linije između Zadra i Rijeke, te Zadra i Suska
Brodarska tvrtka G&V Line Iadera d.o.o. više neće održavati linije između Zadra i Rijeke, preko Silbe, Raba i krka, te između Zadra i Suska, preko Božave, Silbe i Malog Lošinja. - S velikim žaljenjem obavještavamo Vas da se u 2023. godini neće održavati sezonske brzobrodske linije 9100

Od 1. srpnja Jadrolinija uvodi brzobrodsku liniju iz Rijeke za otoke Rab, Lošinj, Pag i grad Zadar. Liniju će održavati katamaran „Dubravka " koji pruža udobnost i uživanje u plovidbi te u jednom danu omogućuje dnevne izlete na atraktivne turističke destinacije. Predviđeno trajanje plovidbe ove nove brzobrodske linije je do 31.8. s mogućnošću produljenja, objavili su iz Jadrolinije.

Cijena voženje iz Rijeke do Zadra je 40 eura. Međutim, ta plovidba s isplovljavanjem iz Rijeke u 7 sati, tavršava u zadru u ponedjeljkom, srijedom i ptekom u 11.45 sati, u 12.15 bi katamaran trebao uploviti u Zadar utorkom, četvrtkom i ndejljekom, a subotom čak u 13,15 sati, piše 057.info.

Ona može biti izletnička samo za putnike koji se ukrcavaju u Rijeci, dok je povratak iz Zadra svakodnevno u 16,30 sati, što znači da u tom smjeru ne može biti izletnička linija već samo povratak onih koji će ga taj dan završiti u Rijeci oko 22 sat. Nedjeljom je iz zadra povratak u 16 sati a u Rijeci je Dubravka predviđena u 22,15 sati.

Cijena karte iz Zadra do Novalje za putnika je 20, eura, dok je do Raba i Velog Lošinja ista cijena od 32 eura.

Zadarska linija do Rijeke imala je pristajanje u Silbi, Krku, te na Rabu i bila je koncipirana 4 sata vožnje, 4 sata stajanja i 4 sata povratka.

D.G.

PROČITAJTE JOŠ:

Nova linija odmora 9311S Rijeka - Rab - Veli Lošinj - Novalja – Zadar
RIJEKA/ZADAR - Od 1. srpnja Jadrolinija uvodi brzobrodsku liniju iz Rijeke za otoke Rab, Veli Lošinj, Pag i Zadar. Liniju će održavati katamaran „Dubravka ” koji pruža udobnost i uživanje u plovidbi te u jednom danu omogućuje dnevne izlete na atraktivne turističke destinacije. Predviđeno trajanje…
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.