1 min. čitanja

PUKLA VEZA DALMACIJE I KVARNERA - G&V Line Iadera više neće održavati linije između Zadra i Rijeke, te Zadra i Suska

PUKLA VEZA DALMACIJE I KVARNERA - G&V Line Iadera više neće održavati linije između Zadra i Rijeke, te Zadra i Suska
G&V Line 

Brodarska tvrtka G&V Line Iadera d.o.o. više neće održavati linije između Zadra i Rijeke, preko Silbe, Raba i krka, te između Zadra i Suska, preko Božave, Silbe i Malog Lošinja.

- S velikim žaljenjem obavještavamo Vas da se u 2023. godini neće održavati sezonske brzobrodske linije 9100 Zadar-Silba-Rab-Krk-Rijeka i obratno te 9101 Zadar-Božava-Silba-Mali Lošinj-Susak i obratno.

Unatoč nastojanjima i željama da i ove godine povezujemo Zadar i Rijeku s otocima na našim komercijalnim sezonskim linijama, uzevši u obzir sve ključne čimbenike, donijeli smo ovu tešku odluku.

Želimo zahvaliti svim putnicima i suradnicima koji su putovali s nama i podržavali spomenute linije proteklih godina, te uputiti isprike svima koji su imali planove zaploviti s „Antonijom“ i ove sezone - stoji u pojašnjenju tvrtke G&V Line Iadera.

Podsjetimo, Tvrtka G&V Line Iadera d.o.o. osnovana je 2013. godine nakon restrukturiranja tvrtke G&V line iz Dubrovnika. Preuzela je i nastavila s održavanjem državnih linija koje povezuju Zadar sa otocima Iž i Rava te s mjestima Sali i Zaglav na Dugom otoku.

Godine 2018. tvrtka nadopunjuje svoju flotu s novim brzim brodom “Antonija”, a flota je 2021. godine obogaćena brzim brodom “Anđela”.

Brodar G&V Line Iadera četiri sezone zaredom je morskim putem spajao Dalmaciju i Kvarner.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.