1 min. čitanja

Izbornik zlatnih vaterpolista: "Je*eš zlatnu medalju ako u bazene ne privuče djecu!"

Izbornik zlatnih vaterpolista: "Je*eš zlatnu medalju ako u bazene ne privuče djecu!"
Foto: Screenshot/AlJazeera

Ivica Tucak dočekan je u svom Šibeniku te mu je priređen veliki doček na Poljani gdje je izjavio nešto iskreno, nekome prosto, ali istinito i simpatično!

- Hvala vam od srca na ovom veličanstvenom dočeku i što mi dajete dodatnu potporu i motivaciju. Kada me pitaju odakle izvlačim energiju i motivaciju, ja im mogu reći evo ovako, od svojih Šibenčana koji mi čuvaju leđa. Gdje god se nalazim, na bilo kojem kraju svijeta, ja osjećam ljubav koju mi vi pružate - rekao je Tucak te za kraj "začinio" još jednom izjavom za pamćenje:

- Jebeš i zlatnu medalju ako ona ne privuče ovu predivnu djecu da dođu na bazen i oni sutra ne budu htjeli biti novi Marko Bijač, novi Loren Fatović - izjavio je hrvatski izbornik.

J.T.

PROČITAJTE JOŠ:

Zašto Hrvati nisu dostojno dočekali svoje svjetske prvake? Tucak: “U Hrvatskoj funkcije imaju ljudi oslobođeni Tjelesnog. Što očekujete?”
Veliku feštu zaslužile su Barakude, a o još jednom veličanstvenom uspjehu naših vaterpolista za središnji Dnevnik HTV-a govorio je izbornik Ivica Tucak. S njim je razgovarala Mateja Ribičić. Iako ste ponavljali da je prvi cilj viza za Pariz, je li neki prešutni krajnji cilj ipak bila medalja pa u konačnici
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.