1 min. čitanja

Interaktivna instalacija "Putovanje batanom" u Rovinju dobila prestižnu europsku nagradu!

Interaktivna instalacija "Putovanje batanom" u Rovinju dobila prestižnu europsku nagradu!
Foto: Ekomuzej Batana

ROVINJ - Studio Sonda dobitnik je brončane nagrade European Design Award za projekt interaktivne instalacije "Putovanje batanom", smještene u Eko muzeju Batana u Rovinju, koji je upisan u UNESCO-ov Registar najboljih praksi očuvanja nematerijalne kulturne baštine svijeta, priopćeno je iz ovog studija.  

- Jedan od naših radova, interaktivna instalacija za Ekomuzej Batana, službeno je dobitnik European Design Awards u Luxemburgu! EDAwards natjecanje slavi najbolji grafički dizajn, digitalnu komunikaciju i branding u Europi.

Nagrade priznaju i odaju počast izvanrednim dostignućima u različitim kategorijama dizajna, a postupak ocjenjivanja provodi međunarodno stručno povjerenstvo koje prijavljene radove procjenjuje na temelju kreativnosti, inovativnosti i kvalitete izvedbe.

Cilj ovog natjecanja je promovirati europsku izvrsnost u dizajnu i prikazati ju globalnoj dizajnerskoj zajednici i široj javnosti.Projekt za rovinjski Ekomuzej Batana nagrađen je broncom u kategoriji Digital Installations.

Instalacija je postavljena u Ekomuzeju Batana u Rovinju, upisanom u UNESCO-ov Registar najboljih praksi očuvanja nematerijalne kulturne baštine svijeta, a ovom je nagradom dobio priznanje na europskoj razini - poručili su.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.