Hvaranima će se predstaviti Glavni projekt nove Gradske knjižnice i čitaonice

HVAR - Mještani Hvara pozivaju se u četvrtak u 12 sati u gradsku Lođu na predstavljanje Glavnog projekta nove Gradske knjižnice i čitaonice Hvar.

Grad Hvar poziva građanke i građane Hvara na predstavljanje Glavnog projekta nove Gradske knjižnice i čitaonice Hvar koje će se održati u četvrtak, 16. veljače 2023. u 12 sati u gradskoj Lođi.

Dugo očekivani gradski kapitalni projekt predstavit će autor, šibenski arhitekt Tomislav Krajina, i ravnateljica Gradske knjižnice i čitaonice Hvar, prof. Nikla Barbarić.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

Hvarski vrtić dobija sunčanu elektranu - Otvara se postupak javne nabave
Grad Hvar poziva sve zainteresirane gospodarske subjekte da dostave svoju ponudu za otvoreni postupak javne nabave male vrijednosti za opremu i radove za instalaciju fotonaponskih elektrana. Rok za dostavu je 13. siječnja 2023. do 11 sati. Grad Hvar partner je na projektu ’One Sun Connecting…
ŠPILJE OTOKA HVARA Kulturno turistički vodič o dosad neotkrivenim znamenitostima
″Špilje otoka Hvara – kulturno turistički vodič” projekt je Turističke zajednice grada Hvata kojeg je sufinancirala Splitsko-dalmatinska županija iz programa Pomorska baština. Projekt “Špilje otoka Hvara – kulturno turistički vodič” zamišljen je kao prvi takve vrste na otoku Hvaru. Projektom…