2 min. čitanja

Hrvatsko ratno zrakoplovstvo na Danu otvorenih vrata Zračne luke Pula

Hrvatsko ratno zrakoplovstvo na Danu otvorenih vrata Zračne luke Pula
Foto: Arhiva MORH/ F. Klen

Očekuje se prelet zrakoplova HRZ-a – aviona MiG-21, helikoptera Black Hawk, Kiowa Warrior i Mi171 Sh te nastup akrobatske grupe Krila Oluje.

Zrakoplovi Hrvatskog ratnog zrakoplovstva sudjelovat će u bogatom programu Dana otvorenih vrata Zračne luke Pula koji će se održati u subotu 23. ožujka 2024. godine od 10 do 17 sati.

Zainteresirani posjetitelji imat će priliku vidjeti uvijek atraktivan nastup akrobatske grupe “Krila Oluje” te demonstracijski prelet lovačkog aviona MiG-21 i helikoptera Black Hawk UH-60M, Kiowa Warrior OH-58D i Mi-171 Sh.

Dani otvorenih vrata Zračne luke Pula - Preleti MIG-ova, helikopteri, panoramski letovi, padobranski skokovi...
Pripreme za Dan otvorenih vrata Zračne luke Pula koji se održava u subotu, 23. ožujka 2024. od 10 do 17 sati u punom su tijeku, a posjetitelje očekuje bogat i raznolik program. Dan otvorenih vrata namijenjen je svoj zainteresiranoj javnosti i sve su aktivnosti potpuno besplatne. Najatraktivniji dio

Organizirana je i panel rasprava “Postani vojni pilot” u kojoj će sudjelovati djelatni i umirovljeni piloti, pripadnici Hrvatskog ratnog zrakoplovstva te informativni štand na kojem će zainteresirani posjetitelji imati priliku upoznati se s mogućnostima i načinima ostvarivanja karijere u Hrvatskoj vojsci, o dragovoljnom služenju vojnog roka te o sveučilišnim studijskim programima Hrvatskog vojnog učilišta “Dr. Franjo Tuđman”.

Panel rasprava “Postani vojni pilot” održat će se od 10 do 10:45 sati, informativni štand Hrvatske vojske bit će otvoren tijekom cijelog dana, a letački program previđen je u poslijepodnevnim satima, od 15:00 do 17:00 sati.

Uz to, organiziran je cjelodnevni sadržajni program, koji uključuje prezentaciju aktivnosti MUP-a, padobranske skokove, multimedijalnu izložbu i izložbu maketara i dr.

I.N.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.