1 min. čitanja

Hidrografski institut će kartirati pridnena morska staništa

Hidrografski institut će kartirati pridnena morska staništa
Foto: HHI

ZAGREB/SPLIT - Vlada je donijela Odluku o davanju suglasnosti ravnateljici Hrvatskog hidrografskog instituta za sklapanje Podizvoditeljskog ugovora s Institutom za oceanografiju i ribarstvo, Split.

U Ugovoru o pružanju usluge kartiranja obalnih i pridnenih morskih staništa u obalnom moru RH i pridnenih morskih staništa u hrvatskom epikontinentalnom pojasu, i Aneksima Ugovora, koje je Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja kao Investitor zaključilo u 2021. i 2022. godini sa Zajednicom ponuditelja, Hrvatski hidrografski institut je naveden kao jedan od podugovaratelja zadužen za provedbu dijela ugovora ukupne vrijednosti cca. 11,2 milijuna kuna bez PDV-a.

Podizvoditeljski ugovor za izvršenje dijela Osnovnog ugovora koji se odnosi na aktivnosti usluge stručnih konzultacija za potrebe izrade plana kartiranja, vrijednosti  cca. 382 tisuće kuna, izvršen je u cijelosti.

Ravnateljici Hrvatskog hidrografskog instituta potrebna je suglasnost Vlade Republike Hrvatske za sklapanje novog Podizvoditeljskog ugovora s Institutom za oceanografiju i ribarstvo, Split za provedbu dijela Osnovnog ugovora koji se odnosi na aktivnosti pribave i dostave podataka i digitalnog modela terena, ukupne vrijednosti 10,8 milijuna kuna bez PDV-a.

Donošenje ove Odluke nema fiskalni učinak na Državni proračun, poručuje se iz Vlade.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2022 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.