2 min. čitanja

HGSS Orebić svečano otvorio prostorije novog doma

HGSS Orebić svečano otvorio prostorije novog doma
Foto: DNŽ

OREBIĆ - Završeni su radovi na izgradnji doma Hrvatske gorske službe spašavanja, stanice Orebić te je upriličeno svečano otvaranje na kojem se okupilo gotovo dvjesto pripadnika Hrvatske gorske službe spašavanja iz cijele Hrvatske.

U ime Dubrovačko-neretvanske županije svečanom otvaranju nazočili su župan Nikola Dobroslavić i zamjenik župana Joško Cebalo.

- Uistinu je lijepo vidjeti ovako veselu atmosferu i vaše zajedništvo. Čestitam orebićkoj stanici HGSS-a koja radi odličan posao. Zaista smo vam zahvalni i na vašoj hrabrosti i požrtvovnosti. Dubrovačko-neretvanska županija pratila je i podupirala vaš rad od početka, a tako će biti i dalje - poručio je župan Nikola Dobroslavić.

Okupljenima su se, ovom prilikom, obratili i pročelnik HGSS-a stanice Orebić Darko Prižmić, voditeljica Službe civilne zaštite Dubrovnik Ana Miličić, načelnik Općine Orebić Tomislav Ančić te pročelnik HGSS-a Hrvatske Josip Granić.

Realizacijom izgradnje ovog doma u vrijednosti od 1,5 milijuna kuna HGSS u Orebiću dobio je moderne i funkcionalne prostorije. HGSS stanica Orebić osnovana je 2008. godine djeluje na području poluotoka Pelješca te otoka Korčule i Lastova.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.