2 min. čitanja

Gradonačelnica Supetra objavila da joj prijete: “To je nešto što ne mogu ignorirati”

Gradonačelnica Supetra objavila da joj prijete: “To je nešto što ne mogu ignorirati”
Ivana Marković, gradonačelnica Supetra / Foto: Facebook/Wikipedia

SUPETAR – Gradonačelnica Supetra Ivana Marković objavila je na Facebooku da mjesecima trpi omalovažavanje i komentare s lažnih profila, dira joj se u obitelj…

Njen status prenosimo u cijelosti.

“Dugi niz mjeseci trpim statuse omaložavanja i komentare sa lažnih profila, pokušaje da me se prikaže kao moralno upitnom i lošom osobom. Dira se u moju obitelj, majku i oca koji je teški bolesnik što mi je posebno teško. Na najružnije načine se piše o mojim kolegama, prijateljima, ali i o ljudima s kojima imam vrlo malo kontakata, što mi je izrazito žao i ovim putem im se mogu samo ispričati što su dovedeni u takvu situaciju.

Radi se o jadnim ljudima koji bi željeli biti neki faktor u politici u našem gradu, ali ne znaju kako. Nemaju inicijative, ideje i sve im se svodi na ovo što prikazuju na lažnim profilima. To je njihov obraz, pravo lice i ono što oni predstavljaju. Bezidejnost, bezkarakternost i slabost pa se skrivaju iza lažnih imena.

Prijave protiv mene sa lažne adrese (koja se zove isto kao i lažan profil na fejsu) poslane su novinarima, banci sa kojom Grad surađuje, raznim inspekcijama, povjerenstvu za sukob interesa, pokušavaju se sabotirati gradski projekti…. Mene se uhodi i bilježi kada sam otišla na put, s kim i kako sam se vratila. Cijela organizirana akcija. Ljudi mi prilaze, zgražavaju se nad istim te mi izražavaju potporu. Ja zahvalim i odmahnem rukom da odavno ne čitam što svatko piše. Ali drago mi je da im je stalo.

Dugo već radim ovaj posao i na većinu stvari se uopće ne osvrćem, ali sama činjenica da radim po zakonu, što je mnogima neshvatljivo, daje mi veliki mir. Ovaj posao nisam pristala raditi da uživam slušati kako me netko zove “gradonačelnice” već jedino i isključivo da mijenjam stvari na bolje! Možda je to nekome utopija, ali za mene je to jednostvano tako.

Svatko može biti dobar ili loš u poslu, može se nekome sviđati ili ne, može pogriješiti, ali uvijek je bitna namjera. Moja je iskrena. Od građana sam izabrana da vodim grad na pošten i uzoran način. I to radim svih ovih godina.

U svoja dva mandata sam bila skoncentrirana na stvaranje, napredak i na bolje sutra. Stvarati i razvijati nije lako. Potrebno je nevjerojatno puno truda i energije. Onaj tko se bavi ovim ružnim stvarima ne zna što je stvaranje i nikada neće ni znati. Dvorana, nove jaslice, kompletno uređen vrtić, privezište, gospodarska zona, vatrogasni dom, “Sritna dica-sritan grad”, “Zaželi”, dječja igrališta, “Smart-city”, među top deset gradiva u RH po raznim kriterijama, komunalna infrastruktura, nova osnovna škola, bolje sutra to je ono što je moj fokus.

Nemam ništa protiv političke borbe i ne bojim se stati ispred građana koji će na izborima kazati da li su zadovoljni ili ne. Ali događaj od petka je prešao svaku granicu normalnog. Pretjeralo se! Kad nedostaju argumenti i kada su iza vas rezultati onda se primjenjuju najružnije medote.

Prijetnja je nešto što ne mogu ignorirati.

Sramota je obračunavati se na ovakve načine! Događaj sam prijavila policiji i vjerujem da će se počinitelja naći. Nakon toga biti će svima jasno o kojima se ljudima tu radi”, napisala je gradonačelnica Supetra Ivana Marković.

I.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.