1 min. čitanja

Grad Šibenik provodi javno savjetovanje u vezi brodskih linija za Martinsku i Jadriju

Grad Šibenik provodi javno savjetovanje u vezi brodskih linija za Martinsku i Jadriju
Foto: Grad Šibenik

ŠIBENIK – Grad Šibenik treću godinu zaredom uspostavlja uspješnu kružnu brodsku liniju na relaciji Mandalina  – Šibenik – Martinska koja će prevoziti putnike od 15. lipnja do 15. rujna 2021. godine, a također se nastavlja i brodska linija Šibenik – Jadrija koja će vršiti prijevoz putnika u istom terminu.

U tu svrhu Upravni odjel za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoj, od 30. travnja do 15. svibnja, provodi Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću u vezi brodskih linija za Jadriju i Martinsku.

Grad poziva sve zainteresirane građane da se izjasne u vezi termina polaska linija od Šibenika do Jadrije i od Šibenika do Martinske te obratno. Također, Grad zanima jesu li građani zainteresirani za kupnju mjesečne ili ljetne karte, i ako jesu, po kojoj cijeni.

Zadovoljstvo i pozitivne reakcije građana, ali i rasterećenje cestovnog prometa, s naglaskom na javni prijevoz, glavni su razlozi ponovne uspostave brodske linije, koja se pokazala i kao dobra nadopuna turističkoj ponudi. Na ovaj način nastavlja se promicanje multimodalnosti putnika na području grada povezujući različite interesne točke u Šibenskom zaljevu i predstavljajući brodski prijevoz kao učinkovitu dopunu drugim oblicima prijevoza u gradu.

Građani mogu poslati svoje primjedbe najkasnije do 15. svibnja 2021. godine, a obrazac sudjelovanja u savjetovanju sa zainteresiranom javnošću mogu preuzeti OVDJE.

I.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.