1 min. čitanja

Grad Pula objavio natječaj za dodjelu dozvola na pomorskom dobru

Grad Pula objavio natječaj za dodjelu dozvola na pomorskom dobru
Foto: Grad Pula

PULA - U četvrtak, 15. veljače 2024. godine Grad Pula – Pola objavio je natječaj za dodjelu dozvola na pomorskom dobru na području Grada.

Natječaj se, prema novom Zakonu o pomorskom dobru i morskim lukama od 29. srpnja 2023. godine, provodi po prvi put. Dozvole se daju za obavljanje gospodarske djelatnosti na pomorskom dobru kao što su iznajmljivanje kajaka, SUP-ova, plažne opreme, ugostiteljskih usluga u „beach barovima“, izleti polupodmornicom, skijanje na vodi.

Radi se o 14 lokacija za koje će se dodjeljivati dozvole: Hidrobaza, autokampovi Puntižela i Stoja, uvale Valovine, Valsaline i Gortanova, Štinjan, stara klaonica, kupalište Valkane, kod Grand Hotela Brioni i Histria, Ambrela, Saccorgiana i Punta Verudela.

Sve dozvole izdaju se na tri godine.

Ponude za dodjelu dozvola na pomorskom dobru podnose se zaključno s danom 18. ožujkom 2024. godine i dostavljaju se preporučeno na adresu Grad Pula - Pola, Forum br. 1, 52 100 Pula ili neposrednom predajom u prijemnoj pisarnici Grada Pule (Trg stara tržnica br. 4)u zatvorenoj omotnici uz naznaku: «ZA NATJEČAJ ZA DODJELU DOZVOLE NA POMORSKOM DOBRU – NE OTVARAJ»

Natječaj možete pronaći na web stranici pula.hr ili OVDJE.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.