3 min. čitanja

Godinama okupiraju pomorsko dobro u Visu i tjeraju kupače: "Sad idu i dalje, te oglašavaju kuću s 'privatnim' izlazom na more"

Godinama okupiraju pomorsko dobro u Visu i tjeraju kupače: "Sad idu i dalje, te oglašavaju kuću s 'privatnim' izlazom na more"
Foto: Čitateljica

VIS - Čitateljica s Visa javlja se u vezi slučaja devastacije i okupacije pomorskog dobra na Kutu u Visu.

Podsjetimo, o ovoj temi Morski HR je u posljednje dvije godine već objavio dva članka koje možete pronaći OVDJE i OVDJE. Riječ je, naime, o bespravno sagrađenom balkonu i stepenicama preko pomorskog dobra.

- Svako ljeto me gosti od vlasnika tjeraju s mula dok se tu kupam s ostalim susjedima. Vlasnici i ove godine nastavljaju s bahatim ponašanjem. Prije par dana su javno reklamirali njihovu kuću na magme.hr kao kuću s "privatnim izlazom na more" - žali nam se stanovnica Visa na još jedan slučaj lažnog oglašavanja.

"Kuhinja i blagovaonica direktno izlaze na terasu iz koje možete pristupiti vlastitom molu i ležaljkama", stoji između ostalog u članku.

Foto: Screenshot / Magme.hr


Dodaje i da su vlasnici kuće ujedno vlasnici i Real Estate agencije Navigator, te je preko svoje stranice i iznajmljuju.

A kako to izgleda, pogledajte na fotografijama.

Primjetite li devastaciju u Splitsko-dalmatinskoj županiji, svakako je možete prijaviti preko stranice Pomorsko je dobro.

D.G.

PROČITAJTE JOŠ:

VIS Zauzeli pomorsko dobro i tjeraju sve oko sebe: “Tu smo kao djeca naučili plivati, a sad nam prijete!”
Divljaka na našoj obali ima od Savudrije do Prevlake, no nažalost, o devastaciji i bespravnom zauzimanju pomorskog dobra piše se isključivo ljeti ili na društvenim mrežama. A onda se na to obično zaboravi. Na to su valjda računali i ovi iz priče s Visa koji su ispred svoje
Bahati vlasnik vile na Visu ignorira hrvatski zakon: “Osmogodišnja djevojčica ozlijedila glavu o njegov ilegalni balkon iznad mora!”
Vlasnik famozne vile u Visu koji je terasom i dijelom kuće bahato zauzeo komad mora, uporno već godinama ignorira hrvatske zakone i lijene institucije, kao što i građane ove zemlje pravi budalama. Luksuznu viletinu s terasom na izbetoniranoj plaži iznajmljivao je s “izravnim ulazom u more i vezom
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.