1 min. čitanja

FOTO Završeni radovi u Marini Poreč

FOTO Završeni radovi u Marini Poreč
Foto: Grad Poreč

POREČ - Proteklog tjedna završeni su radovi u Marini Poreč, što predstavlja još jedno značajno ulaganje u ovu godinu, pohvalili su se iz Grada Poreča.

Zamjena sidrenog sustava i uređenje najvećeg gata samo su dio opsežnih radova koji su osigurali poboljšanu infrastrukturu i sigurnost korisnika.

Zamjena sidrenog sustava obuhvatila je uklanjanje postojećih sidrenih betonskih blokova starih preko 20 godina i ugradnju 26 novih armiranobetonskih sidrenih blokova. Zamijenjen je i 260 metara dug glavni sidreni lanac te su ugrađeni novi pomoćni lanci i škopci te ostali potrebni elementi sustava. Uređenje lukobrana obuhvaćalo je uređenje podnih obloga betonskim opločnicima i WPC daskama, ugradnju konzolnih klupa i stolova cijelom dužinom gata, zamjenu stupova javne rasvjete te ugradnju ambijentalne rasvjete.

- U sklopu navedenih radova, uloženi su značajni resursi u poboljšanje infrastrukture i sigurnosti svih korisnika marine, dok je uređenjem lukobrana osiguran ugodniji, funkcionalniji i kvalitetniji prostor samog lukobrana, priveza plovila i boravka na istome - poručuju iz Grada Poreča.

I.N.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.