3 min. čitanja

FOTO Ovako izgleda plivarica na kojoj je uslijed naleta jahte poginuo kuhar

FOTO Ovako izgleda plivarica na kojoj je uslijed naleta jahte poginuo kuhar
Foto: Morski HR

MURTER - Jutro je pokazalo pravu sliku užasa koji se dogodio u ponedjeljak dvije nautičke milje jugozapadno od otoka Murvenjak oko 19.35 sati.

Na plivaricu Mašun iz Tkona,  pri punoj brzini naletjela je jahta hrvatske zastave kojoj još nismo doznali ime, te pritom potonula.

Kako doznaje Morski HR, na licu mjesta poginuo je kuhar koji je u trenutku naleta jahte bio u brodskoj kuhinji. Upravo je u tu kabinu, prema izjavama svjedoka, direktno udarila jahta.

Šibenik, brod lučke kapetanije Šibenik, doteglio je havariranu plivaricu do prve luke na otoku Murteru (Podvrške), gdje se jutros obavlja očevid.

Privedena jedna osoba

"Sinoć oko 19,35 sati u Murterskom moru dogodila se pomorska nezgoda u kojoj su sudjelovali motorna jahta i ribarica, a u kojoj je smrtno stradala jedna osoba.

U tijeku je kriminalističko istraživanje u suradnji s predstavnicima Lučke kapetanije u sklopu kojeg je u prostorije policije privedena jedna osoba.

Po završetku kriminalističkog istraživanja obavijestit ćemo vas o detaljima i utvrđenom, a do tada vas za daljnju komunikaciju upućujem na Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture", izvijestila je upravo šibenska policija.

Službene informacije o događaju još uvijek očekujemo od Ministarstva mora, prometa i infrastrukture.

Više pročitajte u člancima niže:

FOTO Donosimo fotografije s mjesta teške pomorske nesreće, nakon sudara jahte i ribarice
Jedna je osoba poginula na ribarskom brodu Mašun iz Tkona u strašnom naletu jahte hrvatske zastave koja je nakon sudara potonula večeras u Murterskom moru. Havarija se dogodila dvije nautičke milje jugozapadno od otoka Murvenjak oko 19.35 sati. Kako doznaje Morski HR, na licu mjesta poginuo je kuha…
Ribarski brod u Murterskom moru pokosila jahta, poginula osoba na ribarici, jahta potonula!
Teška pomorska nesreća dogodila se večeras u Murterskom moru, na poziciji između otoka Vrgade i Kornata. Prema prvim informacijama koje su nam potvrđene, no zasad još uvijek neslužbeno, ima teško nastradalih te je jedna osoba s ribarskog broda poginula. Morskom HR je potvrđeno da je manja jahta (15…

Jurica Gašpar

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.