2 min. čitanja

FOTO Barakude predstavile kalendar za 2023.

FOTO Barakude predstavile kalendar za 2023.
Foto: Hrvatski vaterpolski savez

Godina koja će vaterpolskim reprezentativcima ostati u predivnom sjećanju, jednako kao i svima koji su za njih žustro navijali puna dva tjedna koliko je trajalo Europsko prvenstvo u Splitu, sad je na izmaku. No, to samo označava da je izašao najiščekivaniji sportski kalendar, i to onaj vaterpolskih reprezentativaca.

Foto: Hrvatski vaterpolski savez

Ovog puta kalendar Barakuda za 2023. obiluje upravo fotografijama iz predivnog ambijenta splitske Spaladium Arene, iz koje su izašli okrunjeni zlatnom medaljom. Bodreni prepunom Arenom, nošeni na krilima 9.000 navijača koji su punili tribine za vrijeme utakmica reprezentacije, ostvarili su uspjeh koji će ostati zapisan u svim sportskim knjigama.

Dotad užarene fotografije prepune emocija i naboja iz tog sjajnog ambijenta sada možemo vidjeti u kalendaru za 2023. godinu.

Ovim smo kalendarom ovjekovječili velik uspjeh iz Splita koji je svima nama zaokružio ovu godinu i obilježio karijeru. U ime svih dečki, mojih suigrača, mogu reći da je sjajno što je odlučeno da kalendar bude ‘skrojen’ upravo fotografijama s Europskog prvenstva. Ta atmosfera koja je tamo vladala treba biti i na ovaj način ovjekovječena.  Svima će nam to biti sjajna uspomena i podsjetnik da jednako žustro grizemo i dalje - rekao je reprezentativac, Franko Lazić.

Svakako bacite oko na novi kalendar HVS kalendar 2023!

I.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.