2 min. čitanja

'Fishing adventure' pobjednici 'Tuna fever Marina Frapa Rogoznica 2022.

'Fishing adventure' pobjednici 'Tuna fever Marina Frapa Rogoznica 2022.

ROGOZNICA - Posada broda 'Fishing adventure' s kapetanom Marijom Živkovićem pobjednici su Tuna fever Marina Frapa Rogoznica 2022. Drugo mjesto osvojila je posada broda 'Capo' i kapetan Boško Gruica, dok su treći posada broda 'Nikad dosta' i kapetan Duje Ostojić.

Pobjedu za najveću tunu tešku 66,7 kg zavrijedila je posada broda 'Carla' s kapetanom Danielom Lukešem.

Pobjednici 7.Tune fever Marine Frapa Rogoznica posada broda 'Fishing adventure' itekako je ponosna na uloženi trud i osvojenu pobjedu: -Bilo je naporno, ali isplatilo se jer smo obranili lanjsku pobjedu na Tuni fever u Rogoznici. Nadam se da ćemo uspjeti otići na Svjetsko prvenstvo u Kostarici. - kaže kapetan Marijo Živković.

Sreću zbog nagrade za najtežu tunu nisu skrivali iskusni ribolovci s broda 'Carla': -Bilo je ovo izvrsno natjecanje, čestitamo svima, a mi smo imali malo više sreće i izvukli najveću tunu od 66 kilograma. Bila je poprilično uporna, izvlačili smo je čak 50 minuta i na kraju je uspješno svladali.-kaže Šibenčanin Sem Žurić s broda 'Carla'.

Pobjednicima natjecanja nagrade je uručila Anita Živković, načelnica Općine Rogoznica, a svima je čestitao Boris Županović, predsjednik splitskog kluba 'Big game Croatia' i organizator manifestacije. Zahvalio je i svim sudionicima ovogodišnjeg natjecanja u Rogoznici: -Nadam se da ste uživali u izvrsnom ribolovu čime se još jednom dokazalo da je Rogoznica hot spot destinacija za ribolovni turizam, a doživljaj na moru vrijedan je svakog osvojenog boda

-kazao je Županović.

Zahvalio je i suorganizatorima i domaćinima Marini Frapa te Hrvatskoj turističkoj zajednici.

Finalna večer s dodjelom priznanja i darova završena je uz ples i pjesmu u Marini Frapa.

I.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2022 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.