1 min. čitanja

Fešta maslinovog ulja, Noćnjak 2024. održat će se u Zadru - dostavite uzorke na vrijeme!

Fešta maslinovog ulja, Noćnjak 2024. održat će se u Zadru - dostavite uzorke na vrijeme!
Foto:Pexels

ZADAR - 26. Međunarodna manifestaciju maslinara i uljara 'Noćnjak 2024. na rasporedu je od 14. – 17. ožujka 2024. No, ako se želite natjecati rok za dostavu uzoraka nije baš daleko!

Svoje uzorke maslinovih ulja i proizvoda od masline za ocjenjivanje i natjecanje na Noćnjaku morate dostaviti najkasnije do 15. siječnja 2024. Ranijom dostavom uzorka do 29. prosinca 2023. ostvarujete povoljniju cijenu analize i ocjenjivanja. Rezultati se objavljuju na Noćnjaku u Zadru.

- Uzorci maslinovog ulja zaprimaju se i ocjenjuju u dvije kategorije: pakovine maslinovog ulja i otvorena maslinova ulja tj. ulja u rinfuzi. Za dostavljeni uzorak maslinovog ulja proizvođač dobiva certifikat s detaljnim rezultatima ocjenjivanja, a u kategoriji pakovina maslinovog ulja, posebno povjerenstvo ocjenjuje i izgled pakovine, odnosno boce i etikete, te bira najbolju. Uzorci proizvoda od masline zaprimaju se i ocjenjuju u tri kategorije: prehrambeni proizvodi od masline, kozmetički proizvodi od masline i proizvodi od maslinovog drva. U svakoj od kategorija proglašava se i nagrađuje najbolje ocijenjeni proizvod - ističu iz Zadružnog saveza Dalmacije, a prenosi Dalmacija danas.

Ako ne želite sudjelovati u natjecanju, no svejedno se želite predstaviti na Noćnjaku prijave za sajam i promociju vrše se do 31.1.2024. ili do popune raspoloživih mjesta. Prijavu preuzmite na www.zsd.hr, ispunite je i pošaljite na e-mail info@zsd.hr.

J.T.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.